KLA

פנינה בעמק
קומת משרדים חדשה עבור חברת הטכנולוגיה הבינלאומית Kla.

מחלון הקומה השניה אנחנו בגובה צמרות האורנים, מסיירים בפרויקט שזה עתה נחנך. בקרוב יכנסו העובדים לתוך חלל שתוכנן ועוצב כקונספט עבודה חדשני באופן ספייס - אתגר מרתק לחברה החובקת עולם שבחרה לבסס את מרכז הפיתוח שלה במגדל העמק.

כאן בקומה הייחודית והמרגשת, מאופיינת בגווני המותג הססגוניים, שובצו כפנינים הרהיטים שלנו, שתוכננו בלעדית לפרויקט זה.
עבור עמדות העבודה נבחרה מערכת eco היפה והמקצוענית, הקשוחה והרגישה - מצד אחד מערכת חזקה וטכנית, ומנגד יודעת לרגש עם נגיעות רכות של עץ ובד. על גבי המערכת הותקנו מחיצות מתילדה צבעוניות, ובקצה - ארונות צד מעץ צבוע עם מסגרת מתכת בעיצוב ייחודי.

החלל המובדל לפי אזורי עבודה מדבר בשפה של ניגודים - סגור מול פתוח, שקוף מול אטום, חלק מול מחוספס... ההליכה לאורך העמדות יוצרת תחושה של שדרה צבעונית תוססת - ״חלונות״ בהם ניתן להציץ יחד עם משחקי הגוונים יוצרים עניין, עומק וגיוון בחלל.

הריהוט המשלים מורכב מפיסים שלוקטו מהקולקציה שלנו ומעניקים מימד נוסף - הפעם של נוחות מפנקת - בהסבה, ארוחה, מנוחה ופנאי. 

שמחנו להעניק כר שופע ליצירה ויצירתיות בדיאלוג פורה והרמוני, וכל כך גאים בתוצאה! 

עיצוב: אורבך הלוי אדריכלים
צילום: עוזי פורת